Återförsäljare av värmepumpar

För dig som föredrar en mer personlig service och köpupplevelse har vi här nedan radat upp ett par återförsäljare och installerare av värmepumpar i olika delar av landet. Vi tror att den här guiden kommer att hjälpa dig på traven i valet av försäljare, och hoppas att de kan guida dig vidare i ditt köp av ett utmärkt uppvärmningssystem.

På Byggmax kan du köpa värmepumpar av olika typer och modeller, i den prisklass som passar dig bäst. Där finns även snygga värmepumpsskydd som också fungerar som väderskydd.

På Vattenfall.se är allt du behöver göra att fylla i en intresseanmälan, sedan tar de fram de bästa alternativen för dig. De är återförsäljare av de ledande märkena på värmepumpsmarkanden och kan hjälpa dig med allt du behöver veta för en miljövänlig och smart energilösning.

Bor du i Stockholm och vill kika på produkter i en VVS-butik är Rördoktorn något att kolla in. De har höga betyg för sitt kunniga och positiva bemötande, och hjälper dig också med service och installation.

Polarpumpen

Polarpumpen är Nordens största återförsäljare av värmepumpar och har allt du kan tänka dig i värmepumpsväg. Beställer du både värmepump och installation får du dessutom fri frakt.

Svensk villavärme har många års erfarenhet inom både försäljning och installation av värmepumpar. De är återförsäljare till flera av de största märkena och pumparna är anpassade för det nordiska klimatet.

Är du ute efter luft-luftvärmepumpar till ett bra pris kan du kolla in Julas webbshop eller besöka din närmaste butik för ett större sortiment, som exempelvis värmepumpstillbehör. Jula har även poolvärmepumpar.

Letar du efter återförsäljare i Norrland kan Värmehjälpen vara rätt för dig. De har värmepumpar i alla de vanligaste kategorierna, och även allt du behöver i kategorin isolering för att bättre behålla den värme som pumpen genererar.